Načítám Akce

« Všechny Akce

  • akce již proběhla.

Medvědí výlet na Velkou Čantoryji

23 března @ 08:35 - 21:00

Přijměte tedy pozvání k mezinárodnímu výletu. Pojedeme totiž na Velkou Čantoryji. Ta je nejvyšší horou Zadních hor, rozuměj Slezských Beskyd.

Sraz si dáme v sobotu 23. března na tradičním místě pod tabulí odjezdů ve vestibulu stanice Ostrava hl. nádraží, a to v 8.35 hod. Odtud pojedeme vlakem Os 2929 do stanice Český Těšín. Zde počkáme na členy, kteří přijedou z dalších směrů. Proto se nám prosím ozvěte, máme-li čekat i na vás.

Poté vyrazíme na procházku městem k nádraží na polské straně. Odtud nám v 10.45 jede vlak do stanice Goleszow a odtud vyjedeme navazujícím spojem do stanice Ustroň Polana (příjezd v 11.32).

Kousek od zastávky vlaku je stanice lanové dráhy, která nás přiblíží k našemu cíli.

Na vrcholu Velké Čantoryje se nachází horská chata a ocelová rozhledna. Z ní se za dobré viditelnosti budeme moci rozhlédnout do tří zemí.

Dolů pak již sejdeme na naší straně hranice do obce Nýdek, odkud bychom měli pokračovat dle možností autobusem a vlakem do Ostravy. Možností je více, uvidíme jak nám bude přát počasí a také jak vše stihneme.

Zloté s sebou mít nemusíte. Na nádraží v Cieszyně si lístek koupíme v automatu (platba kartou) a na lanovku se dá koupit lístek i online na těchto stránkách https://www.czantoria.net/. Lístek si každý kupuje sám.

Podrobnosti

Datum:
23 března
Čas:
08:35 - 21:00
Webová stránka:
https://www.bearsofostrava.cz

Pořadatel

Medvědi z Ostravy
Email
msmedvedi@gmail.com
View Pořadatel Website

Místo konání

Ostrava hl. n.
Hlavní nadraží
Moravská Ostrava a Přívoz, Moravskoslezský 70200
+ Google Mapa

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *