🥾 Výšlap Velký Javorník

Frenštát pod Radhoštěm nádraží, Frenštát pod Radhoštěm, Moravskoslezský, Česká republika

Pěší výlet z Frenštátu pod Radhoštěm na Velký Javorník. Sraz před nádražím ve Frenštátu pod Radhoštěm 9:00. Výlet se koná za každého počasí, po domluvě na místě můžeme trasu upravit či změnit. Předpokládaná délka trasy cca 12 km. Na velkém Javorníku by měla být otevřena chata - dáme zde oběd (snad). Každopádně tekutiny a svačinu … Pokračování textu 🥾 Výšlap Velký Javorník

🥾 Výšlap Smrk

nádraží Ostravice Nádraží Ostravice

Pěší výlet z Ostravice na Smrk. Sraz před nádražím v Ostravici 9:00. Výlet se koná za každého počasí, po domluvě na místě můžeme trasu upravit či změnit. Předpokládaná délka trasy cca 15 km. Na Smrku není žádná chata - svačinu s sebou!

🥾 Výšlap Martiňák

Horní Bečva Kostel sv. Jana a Pavla Kostel sv. Jana a Pavla, Horní Bečva, Česká republika

Pěší výlet z Horní Bečvy na Martiňák (podle dobrého rozmaru i dále). Sraz před kostelem sv. Jana a Pavla 9:00. Výlet se koná za každého počasí, po domluvě na místě můžeme trasu upravit či změnit. Předpokládaná délka trasy cca 16 km. Na Martiňáku je chata ale raději svačinu s sebou!

🥾 Výšlap Čertův mlýn – Kněhyně

Nádraží Kunčice pod Ondřejníkem Nádraží Kunčice pod Ondřejníkem

Pěší výlet z Kunčic pod Ondřejníkem na Kněhyni - Čertův mlýn. Sraz před nádražím Kunčic pod Ondřejníkem 9:00. Výlet se koná za každého počasí, po domluvě na místě můžeme trasu upravit či změnit. Předpokládaná délka trasy cca 15 km. Určitě někde do hospůdky zajdeme ale raději svačinu s sebou!